Тепер офіційно: автоконцерн Volkswagen Group продав усі активи в рф

Тепер офіційно: автоконцерн Volkswagen Group продав усі активи в рф

Німецький автоконцерн Volkswagen Group уклав угоду про продаж своїх часток у бізнесі в російській федерації. Всі активи автовиробник продав місцевому інвестору. Про це йдеться у офіційній заяві концерну.

"Volkswagen завершив продаж своїх часток у ТОВ "Фольксваген Груп Рус", включаючи місцеві дочірні компанії (ТОВ "Фольксваген Компоненти та Послуги", ТОВ "Сканія Лізинг", ТОВ "Сканія Фінанс", ТОВ "Сканія Страхування"), компанії ТОВ "Арт-Фінанс", яку підтримує російський дилер "Авілон".

З моменту реєстрації угоди право власності на частки в статутному капіталі ТОВ "Фольксваген Груп Рус" та її дочірніх підприємств переходить від продавців до покупця", - заявили у Volkswagen.

Відповідно до укладеної угоди, новий власник придбає всі акції російських дочірніх компаній Volkswagen. Російські державні органи вже схвалили всі необхідні документи, тож угода вважається завершеною.

"Угода включає в себе виробничі потужності в Калузі, дистрибуцію та післяпродажне обслуговування. А також складські та фінансові послуги з усіма пов'язаними з ними співробітниками", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці березня в російській федерації заарештували активи Volkswagen. Рішення ухвалили за позовом місцевого виробника під назвою ГАЗ.

Як повідомляли "Ми-Україна", один із найбільших у світі виробників алкоголю – компанія Pernod Ricard – заявила, що повністю виходить з росії

Раніше голландська пивоварна компанія Royal Swinkels Family Brewers заявила, що від 1 травня 2023 року офіційно згортає місцеве виробництво пива Bavaria в росії

Головне