У Польщі під час відкриття аеропорту зіткнулись два літаки

У Польщі під час відкриття аеропорту зіткнулись два літаки

В Польщі у аеропорті, який розташований орієнтовно за 100 кілометрів від столиці - зіткнулись два літаки, повідомляє Рolsat News.

"Сьогодні порт "Варшава-Окенце" абсолютно перевантажений, тому створення цього порту має велике значення для того, щоб розвантажити його, а в майбутньому і Центральний комунікаційний порт (перевалковий транспортний вузол між Варшавою і Лодзем, - ред.). Тому він має великий сенс з точки зору інфраструктури, логістики", - зазначив прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький.

Як відомо, рейси з Радома виконуватиме авіакомпанія LOT. З 28 квітня пасажири зможуть відправитися до трьох європейських міст: Парижа, Рима та Копенгагена.

Зазначається, що інцидент стався над селом Макув-Новий в Радомському повіті. Два військові навчально-тренувальні літаки зачепилися крилами.

Нагадаємо, що російські військові літаки перехоплені Військово-повітряними Силами НАТО в міжнародному повітряному просторі над Балтійським морем. Йдеться про два надзвукові важкі винищувачі Су-27 та військовий літак радіоелектронної розвідки Іл-20.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, літак авіакомпанії Fly Dubai загорівся в небі після вильоту з аеропорту Катманду

Головне