Збірна України зіграє зі Словаччиною: де дивитися, чого очікувати і що кажуть гравці

Збірна України зіграє зі Словаччиною: де дивитися, чого очікувати і що кажуть гравці

Збірна України у п’ятницю, 21 червня, проведе другий матч групового етапу Євро-2024 проти Словаччини. Поєдинок відбудеться на “Дюссельдорф Арені” в Дюссельдорфі (Німеччина) і розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Зустріч стане для українців шансом на реабілітацію після поразки від Румунії (0:3) в першому матчі.

Де дивитися матч

Поєдинок Словаччина - Україна можна буде подивитися в ефірі місцевих телеканалів Суспільного. А також трансляцію матчу забезпечить медіасервіс MEGOGO.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний розклад матчів Євро-2024

Що кажуть гравці

Напередодні гри півзахисники збірної України Руслан Маліновський і Володимир Бражко поділилися своїми очікуваннями на матч зі Словаччиною під час пресконференції УАФ.

Про причини поразки від Румунії:

“Багато складових, епізоди вирішують результат матчу. Я вважаю, що потрібно підтягнути позафутбольні моменти. Треба більше бажання, боротьби, командних дій”, - прокоментував Маліновський.

Бражко прокоментував свої слова після матчу з Румунією, що суперник “нічого особливого не показав”: 

“Я сказав це на емоціях, висловився неправильно. Я мав на увазі, що суперник не показав чогось, чого ми не очікували, але нам не вистачило концентрації. Так воно й вийшло, гра склалася з напівмоментів. Можу привітати Румунію, але нам потрібно зосередитися на собі”.

Про суперника:

“Виділяти когось там не треба, вони сильна команда. Я дивився їхню гру з Бельгією - словаки знають, що робити на полі як командно, так й індивідуально. Не треба боятися суперника, а варто слідкувати за собою”, - сказав Бражко.

“Можна сказати, що я знаю там пів команди, оскільки граємо в одному чемпіонаті. Мілан Шкриняр грав в “Інтері” багато років. У середній лінії зібрані виконавці із Серії А. Юрай Куцка багато часу провів в Італії, Ондрей Дуда грає за “Верону”, Станіслав Лоботка - за “Наполі”. Це футболісти високого рівня, не можна їм давати час подумати й не тиснути на них. Вони мобільні, це дуже класна та збалансована команда”, -  відповів Маліновський.

Про настрій збірної:

“Це буде дуже мотивований суперник, який підійде до зустрічі з хорошим настроєм. Обидві команди будуть заряджені на перемогу”, - сказав Маліновський.

“Треба перемагати, адже шанси ще є, але немає права на помилку”, - наголосив Бражко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, збірна України з футболу поступилася румунським футболістам у своєму першому матчі на Чемпіонаті Європи-2024.

Головне