Збірна України пробилась у перший фінал Олімпіади-2024 в академічному веслуванні

Збірна України пробилась у перший фінал Олімпіади-2024 в академічному веслуванні

Жіноча збірна України вийшла у фінал Олімпійських ігор-2024 в академічному веслуванні. Фінал у жіночих парних четвірках відбудеться 31 липня.

Про це повідомляє "Ми-Україна" у Telegram.

Євгенія Довгодько, Катерина Дудченко, Дарина Верхогляд та Анастасія Коженкова фінішували другими в першому кваліфікаційному заїзді, поступившись лише команді Нідерландів.

Варто додати, що Євгенія Довгодько замінила Наталію Довгодько, яка разом з Анастасією Коженковою здобула золото на Олімпіаді-2012 у Лондоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпійські ігри-2024: де, як і коли пройдуть – путівник Олімпіадою

Фінал у жіночих парних четвірках відбудеться 31 липня.

28 липня заплановані попередні заїзди серед чоловічих двійок парних, де Україну представлятимуть Ігор Хмара та Станіслав Ковальов.

Олімпійські ігри в Парижі триватимуть до 11 серпня.

Напередодні у Парижі пройшла церемонія відкриття літніх Олімпійських ігор. Український прапор несли тенісистка Еліна Світоліна та плавець Михайло Романчук. Цьогоріч Україну на змаганнях представлятимуть 140 спортсменів.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, на церемонії відкриття Олімпійських ігор-2024 у Парижі організатори припустилися грубої помилки, представивши делегацію Південної Кореї як представників Корейської Народно-Демократичної Республіки.

Головне