Збірна Україна здобула першу перемогу на Євро-2024 над Словаччиною

Збірна Україна здобула першу перемогу на Євро-2024 над Словаччиною

Збірна України здобула перемогу над Словаччиною з рахунком 2:1 у другому турі групового етапу Євро-2024. Цей результат дає українцям чудові шанси на вихід з групи.

Матч розпочався з атак словаків, які вже на 10 хвилині могли відкрити рахунок, але Анатолій Трубін блискуче впорався з ударом суперника. Не дивлячись на міцну оборону “синьо-жовтих” Іван Шранц на 17 хвилині замкнув передачу ударом головою у ворота збірної України.

Українці відповіли активними діями в кінці першого тайму, проте закінчилося це лише ударами у площину воріт Словаччини. Перший тайм завершився на користь Словаків з рахунком 1:0

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний розклад матчів Євро-2024 

У другому таймі українська збірна не втратила шансу зрівняти рахунок - на 55 хвилині Микола Шапаренко вдало завершив простріл Олександра Зінченка. Після голу “синьо-жовті” продовжили натиск на суперника та створювали небезпечні моменти біля ворот словаків. 

На 67 хвилині відбулася заміна Артема Довбика на Романа Яремчука, який на 80 хвилині після передачі Шапаренко подвоїв рахунок України. 

На цьому матч завершився з рахунком 1:2 на користь України.

Наразі Україна готується до наступного матчу проти Бельгії який відбудеться 26 червня.

Як писали "Ми-Україна" раніше, збірна України з футболу поступилася румунським футболістам у своєму першому матчі на Чемпіонаті Європи-2024.

Головне