Збірна Іспанії розгромила Грузію та вийшла до 1/4 фіналу Євро-2024

Збірна Іспанії розгромила Грузію та вийшла до 1/4 фіналу Євро-2024

Збірна Іспанії впевнено перемогла національну команду Грузії в матчі 1/8 фіналу Євро-2024, який відбувся на "Кельн Штадіоні" у Кельні. Рахунок завершився 4:1 на користь іспанців.

Хоча першими вийшли вперед грузини, завдяки автоголу захисника Іспанії, іспанці зрівняли рахунок під кінець першого тайму.

У другому таймі збірна Іспанії домінувала, забивши три голи за 45 хвилин і забезпечивши собі місце в чвертьфіналі турніру.

В 1/4 фіналу Євро-2024 зустрінуться Німеччина та Іспанія, які вважаються одними з головних фаворитів турніру. Німецька команда розпочала плей-офф з перемоги над Данією (2:0), а Іспанія розгромила Грузію (4:1). 

Цей поєдинок буде 29-м між німецькою та іспанською збірними (включаючи матчі за участю ФРН). Найчастіше їхні зустрічі завершувалися нічиєю (10 разів), а кожна команда має по 9 перемог.

Нагадаємо, матч 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу 2024 року між збірними Німеччини та Данії 29 червня було несподівано призупинено через екстремальні погодні умови в Дортмунді.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Національний олімпійський комітет України представив нову олімпійську форму, яка несе в собі глибокий символізм.

Головне