Втік в росію: ФК “Шахтар” розірвав контракт з футболістом Олександром Роспутьком

Втік в росію: ФК “Шахтар” розірвав контракт з футболістом Олександром Роспутьком

ФК “Шахтар” у понеділок, 23 жовтня, оголосив про розірвання контракту з гравцем Олександром Роспутьком. У пресслужбі клубу пояснили, що причиною стали його "неповернення до розташування команди і фактична відмовою від виконання обов’язків за контрактом".

19-річний футболіст "зник" після матчу Юнацької ліги УЄФА "Антверпен" – "Шахтар", який проходив у Бельгії. Роспутько приїхав в аеропорт, здав багаж, отримав посадковий талон, але на борт літака не зайшов. ЗМІ писали, що гравець поїхав в рф. 

У ФК тоді заявили, що і гадки не мають, куди подівся юнак. 

"Клуб сподівається, що гравець повернеться найближчим часом. Ми звернулися до нього з офіційним листом із вимогою протягом п'яти днів повернутися до складу команди", - йшлося у заяві клубу.

Як виявилось пізніше, спортсмен видалив усі без виключення дописи у соціальних мережах та перестав брати слухавку. 

РосЗМІ пишуть, що отримала коментар від батька футболіста-втікача. Він нібито розповів, що син дійсно в рф, проте політичного притулку не проситиме. Натомість Олександр "просто подасть документи на російський паспорт, як це зробив би на своїй батьківщині в Донецьку".

Нагадаємо, 17 жовтня Національна збірна України з футболу отримала перемогу над командою Мальти з рахунком 3:1 під час кваліфікації на чемпіонат Європи.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) оштрафувала литовську Федерацію футболу на 10 000 євро за антипутінські висловлювання, які викрикували футбольні фанати країни
 

Головне