"Впораєтесь з усіма труднощами": батько Тайсона Фʼюрі передав вітання українцям

Батько боксера Тайсона Фʼюрі - Джон Фʼюрі передав вітання українцям після сутички з командою українського бооксера Олександра Усика.

Про це він сказав у своєму зверенні.

"Я люблю всіх українських фанів. Ви впораєтеся з усіма труднощами. Бог з вами. Це лише спорт. У вас є чудова людина Олександр Усик, який за крок до поєдинку з найкращим важковаговиком світу. Нехай виграє кращий", - сказав він.

Нагадаємо, 13 травня між представниками українського боксера Олександра Усика, який утримує титул чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF, сталася сутичка з представниками британського боксера Тайсона Ф'юрі, володаря титулу чемпіона за версією WBC. Під час конфлікту з представником Усика, Станіславом Степчуком, батько Тайсона отримав травму лоба.

Пізніше Джон Ф'юре перепросив:

"Щирі вибачення всім учасникам. Ми такі, які є. Емоції та напруга зашкалюють. Він був дуже неповажним хлопцем. Якщо ви підійдете близько до оточення бійця, вам може щось прилетіти. Для мене важлива повага до мого сина, а він нічого цього не виявляв. Він згадав мого сина, і все, так що він мав отримати у відповідь. Мене не турбує розсічення. Це те, заради чого ми живемо, ми боремося з людьми. Для мене це звичайне явище".

Бій має відбутися 18 травня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Ломаченко нокаутував Камбососа та став чемпіоном світу IBF у легкій вазі.

Головне