Українка Світоліна не пройшла до 1/4 фіналу Roland Garros-2024

Українка Світоліна не пройшла до 1/4 фіналу Roland Garros-2024

Перша ракетка України Еліна Світоліна (№19 WTA) не змогла вийти до чвертьфіналу Roland Garros-2024. У матчі 1/8 фіналу 29-річна тенісистка з Одеси програла четвертій ракетці світу Олені Рибакіній з Казахстану.

Гра тривала 1 годину 11 хвилин і завершилася поразкою Світоліної з рахунком 4:6, 3:6.

Під час матчу Еліна зробила п'ять ейсів, три подвійні помилки і реалізувала два з трьох брейкпойнтів. Це була четверта зустріч між Світоліною та Рибакіною, тепер їхні особисті зустрічі мають рахунок 2:2.

Таким чином, Світоліна стала останньою українською тенісисткою, яка завершила виступи в одиночному розряді Відкритого чемпіонату Франції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України стартує в товариських матчах перед Євро-2024 грою з Німеччиною: де дивитись

Минулого року Світоліна завершила виступ на "Ролан Гаррос" у чвертьфіналі. Загалом Еліна чотири рази досягала чвертьфіналу на цьому турнірі (у 2015, 2017, 2020 та 2023 роках).

Нагадаємо, українська легкоатлетка Ярослава Магучіх виборола перемогу на етапі Діамантової ліги-2024 у Стокгольмі у стрибках у висоту. Ще одна українка Ірина Геращенко здобула медаль, зайнявши третє місце.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські пропагандисти поширюють чергову ІПСО, стверджуючи, що в Херсоні нібито "планується провокація з інсценуванням загибелі мирних жителів"

Головне