Україна програла Польщі у товариському матчі перед Євро-2024

Україна програла Польщі у товариському матчі перед Євро-2024

Збірна України з футболу поступилася Польщі в товариському матчі в рамках підготовки до Євро-2024. Поєдинок завершився з рахунком 3:1.

Старт матчу вийшов невдалим для команди Сергія Реброва. Господарі відкрили рахунок на 11-й хвилині після кутового, а вже на 16-й подвоїли свою перевагу через помилки Валерія Бондаря та Георгія Бущана. На 30-й хвилині поляки зробили рахунок 3:0. Українці відповіли лише наприкінці першого тайму - ударом з-за меж штрафного майданчика відзначився Артем Довбик.

У другому таймі моменти з'явилися частіше, особливо в України, але реалізація залишала бажати кращого. Зрештою, рахунок залишився незмінним.

"Синьо-жовті" проведуть ще один товариський матч перед стартом чемпіонату Європи - з Молдовою 11 червня. Напередодні Україна зіграла внічию з Німеччиною.

На груповому етапі континентальної першості українці зустрінуться з Бельгією, Словаччиною та Румунією. Суперниками Німеччини будуть Шотландія, Угорщина та Швейцарія.

Як писав "Ми-Україна" раніше, олімпійська збірна України, яка готується до Олімпіади-2024, продовжить свій виступ на міжнародному турнірі у Франції Tournoi Maurice Revello поєдинком із командою Італії, яка представлена гравцями до 21 року народження

Головне