Україна програла Аргентині в останньому матчі на Олімпіаді - 0:2

Україна програла Аргентині в останньому матчі на Олімпіаді - 0:2

Чоловіча збірна України з футболу завершила свій виступ на Олімпійських іграх 2024 року, програвши у вирішальному матчі групового етапу команді Аргентини. Рахунок - 0:2. 

Гра проходила в напруженій атмосфері, з перевагою аргентинської команди. Перший тайм завершився без забитих м'ячів, хоча Аргентина мала кілька небезпечних моментів. Ключовим став гол Тьяго Альмади на початку другого тайму. Чемпіон світу 2022 року забив дальнім ударом, якому не зміг зарадити український воротар Кіріл Фесюн.

Після цього гола аргентинці перейшли на прагматичний стиль гри, зосередившись на обороні. На останніх хвилинах матчу Ечеверрі, який вийшов на заміну, забив другий гол, встановивши остаточний рахунок 2:0 на користь Аргентини.

Українська команда під керівництвом Руслана Ротаня намагалася змінити хід гри, проводячи заміни, але це не принесло бажаного результату.

В паралельному матчі Марокко перемогло Ірак з рахунком 3:0, що означало, що Україні для виходу в наступний раунд була потрібна тільки перемога.

Таким чином, збірна України завершила турнір на третьому місці в групі і покинула Олімпійські ігри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астронавти на МКС влаштували власні Олімпійські ігри (відео)

Як писав "Ми-Україна" раніше, українська шаблістка Ольга Харлан не змогла потрапити у фінал Олімпіади-2024. Фехтувальниця програла у півфіналі Олімпійських ігор своїй суперниці із Франції. 

Головне