Україна поступилася Бразилії у півфіналі ЧС з футзалу

Україна поступилася Бразилії у півфіналі ЧС з футзалу

У Ташкенті 2 жовтня відбувся півфінальний матч чемпіонату світу-2024 з футзалу, де збірна України дала гідний бій п'ятиразовому чемпіону – Бразилії, але поступилася з рахунком 2:3.

На паркеті “Хумо Арена” в Ташкенті українці, які були аутсайдерами у матчі проти фаворита світового футзалу, показали неймовірну гру. Підопічні Косенка в першому таймі змогли повести в рахунку завдяки влучному удару Чернявського. Однак у другій половині Бразилія швидко зрівняла та вийшла вперед через автогол Семенченка і гол Дієго.

Попри це, українці не здалися і після чудової комбінації зрівняли рахунок зусиллями Корсуна. Долю матчу вирішив шостий фол збірної України, який бразильський гравець Дієго реалізував з пенальті, забивши вирішальний гол - 3:2 на користь Бразилії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга чемпіонів: розклад матчів і трансляцій 2 жовтня

Далі збірна України боротиметься за бронзу, тоді як Бразилія вийшла у фінал турніру. У другому півфіналі змагатимуться команди Аргентини та Франції.

Як писали “Ми-Україна” раніше, португальський художник Вітор Рапозо створив нову піщану композицію на узбережжі Алгарве, присвячену Україні, на честь Дня захисників і захисниць.

Головне