У Белграді відбудеться матч-відповідь Ліги чемпіонів Партизан - Динамо

У Белграді відбудеться матч-відповідь Ліги чемпіонів Партизан - Динамо

У Белграді 31 липня відбудеться матч-відповідь другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між сербським “Партизаном” та українським “Динамо”. Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом на стадіоні “Партизан”.

Про це повідомляє пресслужба ФК “Динамо”. 

Вранці на стадіоні пройшла нарада, під час якої було затверджено кольори форм, у яких виступлять команди. “Динамо” вийде на поле у синьо-жовтих формах, воротар команди одягне сірий комплект. “Партизан” зіграє у біло-чорних футболках, а голкіпер господарів матчу буде у помаранчевій формі.

Де дивитися матч

Матч можна буде подивитися в прямому ефірі на телеканалі 2+2, а також на клубному каналі Динамо TV та YouTube-каналі ФК Динамо Київ.

Нагадаємо,  київське “Динамо” розпочало новий сезон з переконливої перемоги в кваліфікації Ліги чемпіонів, розгромивши сербський “Партизан” з рахунком 6:2. Матч, що відбувся в польському Любліні, став першим офіційним для киян у сезоні 2024/25 та дебютним для Олександра Шовковського як головного тренера в єврокубках.

Як писали “Ми-Україна” раніше, грецький клуб “Олімпіакос” оголосив про підписання контракту з 28-річним українським форвардом Романом Яремчуком.

Головне