"Циганський король" змінює тактику: Ф'юрі розкрив плани на реванш з Усиком

Боксер-важковаговик Тайсон Ф'юрі пояснив свою поразку в першому поєдинку з Олександром Усиком нібито надмірною обережністю у ринзі. Він заявив, що під час реваншу змінить тактику, зосередившись тому, щоб відправити свого суперника у нокаут, пише The Independent. 

"Я збираюся піти туди з "режимом знищення". Минулого разу, коли я боксував з ним, я був обережний. Я боксував прямо з його голови. Але цього разу я не збираюся судити за очками. Я збираюся нокаутувати його", - заявив "Циганський король".

36-річний Ф'юрі також наголосив, що почувається краще, ніж будь-коли, готуючись до бою з Усиком. Боксер розповів, що планує дотримуватися агресивної тактики під час грудневої зустрічі. 

Незважаючи на те, що до поєдинку залишається ще два з половиною місяці, Ф'юрі заявляє про свою повну готовність.

"Я готовий до рок-н-ролу. Мені не потрібна 12-тижнева підготовка, я займаюся боксом все своє життя. Я можу вийти на ринг сьогодні, завтра, наступного тижня - будь-якого дня. Навіть якщо я важитиму 190 кілограмів, я зможу провести 15 раундів. Це моя природа, і все, що мені потрібно - це шість тижнів якісних спарингів", - підкреслив боксер.

Для тих, хто цікавиться, коли бій Усика і Ф'юрі реванш, дата 21 грудня 2024 року вже підтверджена. Цей поєдинок обіцяє стати кульмінацією боксерського року.

"Це був неймовірний бій, найбільший бій 21 століття. Цей буде набагато більший за перший", - заявив промоутер Ф'юрі Френк Уоррен.

Як писав "Ми-Україна" раніше, грудневий бік Усика та Ф'юрі, на відміну від попереднього, буде не за всі чотири головні пояси, оскільки українець змушений був відмовитися від титулу IBF. Цей пояс перейшов до Деніела Дюбуа, який успішно захистив його, нокаутувавши Ентоні Джошуа в поєдинку.

 

Головне