Тренер ФК "Чорноморець" Ігор Касьяненко не повернувся зі зборів у Туреччині

Тренер ФК

Тренер з фізичної підготовки ФК "Чорноморець" Ігор Касьяненко після тренувального збору на території Туреччини додому в Україну не приїхав.

В команді заявили, що той у призначений час не прибув до аеропорту Анталії, з якого мав разом з усіма здійснити виліт до Кишинева, а вже звідти їхати на Батьківщину.

У "Чорноморці" заявляють, що робили спроби вийти на контакт з Касьяненком, однак зіткнулися з непорядністю. Після цього засудили вчинок тренера та поінформували про інцидент Міністерство молоді та спорту.

"Керівництво ФК "Чорноморець" ініціювало процес анулювання Касьяненку тренерської ліцензії. Той, хто обманув клуб, свого безпосереднього керівника, головного тренера команди, не має права залишатися у футболі. Ті, хто взяв Касьяненка на роботу, мають знати про його хист до зради", - йдеться у заяві клубу.

Тим часом Sport.ua пише, що тренер-утікач, ймовірно, збирається разом із родиною перебратися до Сполучених Штатів.

"На відміну від решти членів одеської команди, які не нехтували виданим Міністерством молоді та спорту дозволу на виїзд за кордон під час військового стану в Україні, уродженець Луганська вирушив до США. У цій країні втікач має наміри "кинути якір" разом із своєю сім’єю у тепленькому Маямі. Однак поки що Ігор Касьяненко кинув тінь на одеський клуб, де впродовж двох років користувався довірою колег", - йдеться у тексті статті.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у жовтні ФК “Шахтар” оголосив про розірвання контракту з гравцем Олександром Роспутьком. Причиною стало те, що 19-річний футболіст "зник" після матчу Юнацької ліги УЄФА "Антверпен" – "Шахтар", який проходив у Бельгії. Роспутько приїхав в аеропорт, здав багаж, отримав посадковий талон, але на борт літака не зайшов. ЗМІ писали, що він поїхав в рф. 

 

Головне