Трансляцію Олімпійських ігор-2024 можна дивитись на Дія.ТV, - Федоров

Трансляцію Олімпійських ігор-2024 можна дивитись на Дія.ТV, - Федоров

У Франції 26 липня відбулася довгоочікувана церемонія відкриття Олімпійських ігор-2024. Хоча деякі змагання вже почалися, офіційним стартом вважається 27 липня. Трансляцію можна дивитися на Дія.ТV.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

"Державний super app — це коли в одному застосунку можна і податкову декларацію подати, і облігацію купити, і за збірну повболівати. Нагадаю, що Дія.ТV у розділі Сервіси — Розваги. Для перегляду Олімпіади обирайте канал Суспільне Київ", - йдеться у дописі.

Крім того, Олімпіаду-2024 буде транслювати Суспільне. Також співтранслятором стала платформа MEGOGO.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпійські ігри-2024: де, як і коли пройдуть – путівник Олімпіадою

Напередодні у Парижі пройшла церемонія відкриття літніх Олімпійських ігор. Український прапор несли тенісистка Еліна Світоліна та плавець Михайло Романчук. Цьогоріч Україну на змаганнях представлятимуть 140 спортсменів. Відкриття не пройшло без конфузів - організатори припустилися грубої помилки, представивши делегацію Південної Кореї як представників Корейської Народно-Демократичної Республіки.

Вже відомо, що жіноча збірна України вийшла у фінал Олімпійських ігор-2024 в академічному веслуванні. Фінал у жіночих парних четвірках відбудеться 31 липня.

Крім того, Олена Костевич встановила рекорд України - як українка виступила на Олімпіаді у Парижі?

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в Україні графіки відключень у неділю діятимуть лише впродовж кількох годин.

Головне