Світоліна здобула важку перемогу на старті US Open-2024

Світоліна здобула важку перемогу на старті US Open-2024

Українська тенісистка Еліна Світоліна пройшла до другого кола Відкритого чемпіонату США – US Open-2024. Одеситка зустрілася з аргентинкою Марією Лурдес Карле.

Суперниця українки здобула першу партію з рахунком 3:6. Однак Світоліна зуміла вирвати перемогу, завершивши матч з рахунком 6:3, 6:4.

Для того, щоб перемогти 84-ту ракетку світу, Світоліній знадобилося 2 години та 21 хвилина. Протягом цього часу вона не зробила жодного ейсу, але реалізувала сім із 14 брейкпоінтів та виграла 29 активних розіграшів.

На жаль, у матчі Еліна зробила три подвійні помилки і допустила 33 невимушені. Під час другого сету, за рахунку 5:2, Світоліна була змушена звернутися до лікаря через травму ноги, але змогла завершити гру перемогою.

У третьому колі Світоліна зіграє проти переможниці матчу між Ангеліною Калініною (Україна) та Осеан Доден (Франція). Досі Світоліна ніколи не грала проти Доден, а ось у поєдинках з Калініною вона двічі виходила переможницею.

Як писав "Ми-Україна" раніше, музикант гурту "Slipknot" потрапив у лікарню з опіками рук і обличчя.  Він записав відеозвернення з лікарняного ліжка, у якому поділився своїм станом. 

Головне