"Шахтар" мінімально поступився "Арсеналу" в Лізі чемпіонів: гол забив голкіпер гірників

Донецький "Шахтар" поступився лондонському "Арсеналу" в третій грі Ліги Чемпіонів. Матч закінчився з рахунком 0:1.

Єдиний гол стався на 29-й хвилині - воротар Дмитро Різник зрізав м’яч у власні ворота. У другому таймі він же врятував команду від другого гола, відбивши пенальті, який пробив Леандро Троссард.

Після трьох матчів у Лізі чемпіонів "гірники" ще не здобули жодної перемоги та не змогли забити жодного гола. "Шахтар" вже зіграв два матчі в груповому етапі: зіграв унічию з "Болоньєю" (0:0) та програв "Аталанті" (0:3).

Виправити ситуацію "Шахтар" намагатиметься 6 листопада в грі проти швейцарського "Янг Бойз".

У турнірній таблиці Ліги чемпіонів "Шахтар" з одним балом займає 29 позицію у турнірній таблиці. "Арсенал" йде четвертим з сімома очками.

У Лізі чемпіонів "Шахтар" зіграє проти німецьких "Баварії" та "Борусії" (Дортмунд), нідерландського ПСВ і французького "Бреста".

Тим часом юнацька команда "Шахтаря" сенсаційно обіграла "Арсенал" у третьому турі юнацької Ліги УЄФА з мінімальним рахунком 1:0. Єдиний гол у матчі забив Валентин Галонський. Наприкінці гри, на 90+8 хвилині, "Шахтар" залишився вдесятьох після того, як 18-річний півзахисник Василь Бундаш отримав другу жовту картку.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, перша пресконференція до реваншу між чемпіоном світу WBC, IBO, WBA та WBO у надважкій вазі Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та колишнім володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) запланована на 23 жовтня.

Головне