Рівнянин переміг на чемпіонаті України WPA з пауерліфтингу і встановив рекорд світу

Рівнянин переміг на чемпіонаті України WPA з пауерліфтингу і встановив рекорд світу

Спортсмен із Рівного Богдан Гольонко здобув перемогу на чемпіонаті України WPA з пауерліфтингу, встановивши при цьому світовий рекорд серед професіоналів.

Про це повідомив секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян у Facebook.

"Рівнянин - найкращий! Щиро вітаю Богдана Гольонко з перемогою на Чемпіонаті України WPA з пауерліфтингу. Наш Богдан показав у Луцьку просто неймовірні результати: він встановив рекорд світу серед професіоналів, показав найвищий результат серед всіх учасників усіх вагових категорій. А також вшосте став Чемпіоном України", - йдеться у дописі.

За словами спортсмена, він радий, що у Рівному підтримують і розвивають спорт і своїх спортсменів не на словах, а на ділі. Він також висловив подяку ЗСУ, родині, колективу та іншим.

"Тепер всі рекорди в 110 категорії наші! 2 рекорди України, 2 - Європи, 2 - світу як по аматорам, так і професіоналам" - підкреслив Гольонко.

Напередогдні житомирянин Дмитро Косатий встановив новий рекорд України, виконавши 1580 віджимань на брусах за одну годину. Представники офіційно вручили йому Диплом про рекорд України.

Перед цим жіноча збірна України зі стендової стрільби завоювала золоту медаль на Чемпіонаті Європи, що проходив в італійському Лонато.

Як писав "Ми-Україна" раніше, торнадо обрушилися на низку американських штатів від Техасу до Арканзасу, спричинивши значні руйнування і забравши життя 15 людей

Головне