Призначено дату реваншу Тайсона Ф'юрі з Олександром Усиком

Призначено дату реваншу Тайсона Ф'юрі з Олександром Усиком

Бій-реванш між українцем Олександром Усиком та англійцем Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року. Їхня зустріч відбудеться у саудівському місті Ер-Ріяд. 

Дату проведення цього поєдинку оголосив керівник Головного управління розваг Саудівської Аравії Турки Алалших.

"Реванш між беззаперечним чемпіоном Олександром Усиком і чемпіоном Тайсоном Ф’юрі запланований на 21 грудня 2024 року під час сезону в Ер-Ріяді... Світ знову спостерігатиме ще один історичний бій... Наша прихильність шанувальникам боксу продовжується... Сподіваємося вам сподобається", - написав він.

Нагадаємо, 18 травня відбувся бій між Усиком та "циганським королем" Ф'юрі. За його підсумками, наш співвітчизник став першим абсолютним чемпіоном світу в суперважкому дивізіоні після Леннокса Льюїса у 1999 році, об'єднавши чемпіонські пояси WBA, IBF, WBO, WBC. Контракт Усика-Ф'юрі на цей поєдинок, який також відбувався у Саудівській Аравії, включав пункт про матч-реванш.

Як писав "Ми-Україна" раніше, після поєдинку в Саудівській Аравії у якому український боксер Олександр Усик здобув перемогу над британцем Тайсоном Ф’юрі, його визнали найкращим боксером світу.

Головне