Плей-оф за вихід на Євро-2024: визначено суперника збірної України

Плей-оф за вихід на Євро-2024: визначено суперника збірної України

Національна збірна України з футболу дізналась, з ким гратиме у півфіналі плей-оф відбору до чемпіонату Європи 2024. Суперником "синьо-жовтих" стала Боснія і Герцеговина. 

Команди зустрінуться на полі 21 березня 2024 року.

Згідно з результатами жеребкування 23 листопада українська команда пішла Шляхом В. У разі перемоги підопічних Сергія Реброва їм доведеться зіграти 26 березня зі збірною-переможницею матчу між Ізраїлем та Ісландією.

Як відомо, жеребкування фінального етапу відбудеться 2 грудня 2023 року. Чемпіонат Європи з футболу 2024 року триматиме місяць - з 14 червня по 14 липня. Матчі проходитимуть на стадіонах Німеччини. Збірна російської федерації від участі в турнірі була відсторонено через повномасштабну агресію проти України.

Нагадаємо, 20 листопада наша збірна завершила відбірковий матч на Євро-2024 у Леверкузені, де зіграла внічию проти Італії з рахунком 0:0. Вона завершила відбірковий рахунок з 14 очками у восьми матчах, зайнявши третє місце в групі, поступившись Італії за особистими зустрічами. Групу очолила збірна Англії, а 4-е та 5-е місця посіли збірні Північної Македонії та Мальти відповідно.

Як писав "Ми-Україна" раніше, днями футбольні фанати влаштували бійку і ледь не зірвали матч збірних Бразилії та Аргентини. Ще до початку гри, під час виконання національних гімнів, уболівальники обох команд стали учасниками конфлікту, кидаючи стільці один в одного. Поліція втрутилася, використовуючи кийки. 

Головне