Перша прес-конференція Усика і Ф'юрі: коли відбудеться та де дивитися

Перша прес-конференція Усика і Ф'юрі: коли відбудеться та де дивитися

Перша пресконференція до реваншу між чемпіоном світу WBC, IBO, WBA та WBO у надважкій вазі Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та колишнім володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) запланована на 23 жовтня.

Пряму трансляцію можна буде переглянути на офіційному YouTube-каналі Matchroom Boxing.

Захід відбудеться у Лондоні, початок о 19:00 за київським часом.

Усик вже розпочав підготовку до реваншу з Ф'юрі. За словами українського боксера, він залучає до тренувального процесу науковців, психологів і ретельно підбирає спаринг-партнерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Циганський король" змінює тактику: Ф'юрі розкрив плани на реванш з Усиком

Нагадаємо, що в ніч з 18 на 19 травня Усик переміг Тайсона Ф'юрі на Kingdom Arena в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Перемогу українця було визначено роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113.

Боксери уклали угоду на повторний бій - "Циганський король" офіційно скористався правом на реванш. Другий поєдинок між Усиком і Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

У травні Олександра Усика визнали найкращим боксером планети за рейтингом The Ring.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, боксер-важковаговик Тайсон Ф'юрі пояснив свою поразку в першому поєдинку з Олександром Усиком нібито надмірною обережністю у ринзі. Він заявив, що під час реваншу змінить тактику, зосередившись тому, щоб відправити свого суперника у нокаут.

Головне