Олімпіада-2024: збірна України з футболу здобула неймовірну перемогу над Марокко

Олімпіада-2024: збірна України з футболу здобула неймовірну перемогу над Марокко

Олімпійська збірна України здобула перемогу над командою Марокко в груповому етапі Олімпійських ігор-2024, завершивши матч із рахунком 2:1.

Українці активно діяли у першому таймі, що привело до голу Дмитра Криськіва на 22-й хвилині.

У другій половині гри Марокканці перехопили ініціативу, і на 64-й хвилині Рахімі реалізував пенальті за порушення правил Салюком, якого видалили з поля за фол останньої надії.

Українці вистояли під натиском суперників, а на 90+8-й хвилині Ігор Краснопір забив переможний гол, встановивши рахунок 2:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпійські ігри-2024: де, як і коли пройдуть – путівник Олімпіадою

В УАФ показали емоції тренерского штабу після рятівного гола на останніх хвилинах матчу.

Доля групи В вирішиться в останньому турі, коли Україна зіграє проти Аргентини, а Марокко проти Іраку. Матчі відбудуться 30 липня о 18:00. До плейоф пройдуть дві найкращі команди з групи. Наразі всі команди мають по три очки, але Аргентина очолює таблицю за різницею м'ячів.

Нагадаємо, 24 липня українська збірна з футболу програла свій перший в історії матч на Олімпіаді.

Напередодні у Парижі пройшла церемонія відкриття літніх Олімпійських ігор. Український прапор несли тенісистка Еліна Світоліна та плавець Михайло Романчук. Цьогоріч Україну на змаганнях представлятимуть 140 спортсменів.

Відкриття не пройшло без конфузів - організатори припустилися грубої помилки, представивши делегацію Південної Кореї як представників Корейської Народно-Демократичної Республіки.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, дві українки вийшли до 1/4 фіналу Олімпіади з фехтування на шпазі.

Головне