Олімпіада-2024 у Парижі: де дивитися трансляцію

Олімпіада-2024 у Парижі: де дивитися трансляцію

Олімпіада-2024 стартує у пʼятницю, 26 липня, в Парижі. Вболівальники зможуть стежити за перебігом подій у прямій трансляції. Редакція "Ми-Україна" дізналися, де дивитись спортивні змагання.

"У п’ятницю, 26 липня, розпочнуться Ігри XXXIII літньої Олімпіади Париж-2024, які триватимуть до 11 серпня. Суспільне Мовлення - офіційний транслятор літніх Олімпійських ігор – 2024 й покаже понад 200 годин прямих трансляцій змагань наймасштабнішої спортивної події у світі. Всі змагання за участі українських спортсменів будуть у фокусі уваги трансляцій", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що Суспільне транслюватиме Олімпійські ігри-2024 одразу на трьох платформах: Суспільне Спорт, місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (Суспільне Одеса, Суспільне Київ, Суспільне Полтава тощо) і сайті Суспільне Спорт, де відразу йтимуть п’ять трансляцій з Олімпіади.

Крім того, співтранслятором стала платформа MEGOGO. Онлайн-сервіс у повному обсязі покаже футбольний та баскетбольний турніри серед чоловіків, а також теніс, бокс, боротьбу та інші види спорту.

Трансляції будуть розпочинатися о 10-й ранку за київським часом і триватимуть до півночі.

Нагадаємо, що 23 червня світ відзначає Міжнародний Олімпійський день, а через місяць розпочнеться Олімпіада-2024. Де відбудуться Літні Олімпійські ігри 2024 року, основні дати та чим вони особливі.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, на чемпіонаті Європи з фехтування російська спортсменка влаштувала істерику після того, як українка Олена Кривицька відмовилась потиснути їй руку.

Головне