Олександру Усику кинув виклик чемпіон світу у крузервейті Джей Опетая

Олександру Усику кинув виклик чемпіон світу у крузервейті Джей Опетая

Австралійський боксер Джей Опетая, який володіє титулом чемпіона світу за версією IBF у першій важкій вазі (крузервейт), висловив бажання зустрітися в рингу з абсолютним чемпіоном світу Олександром Усиком. Опетая зізнався, що давно стежить за кар'єрою Усика і захоплюється його досягненнями.

За словами австралійця, коли Усик виборов золоту медаль на Олімпійських іграх у Лондоні в 2012 році, йому самому було лише 17 років. Опетая підкреслив, що завжди перебував у тіні більш іменитих суперників, але зараз відчуває, що вийшов на пік своєї форми і готовий кинути виклик найкращим боксерам світу.

"Я більше не маленька дитина. Тепер усі знають про мене. Я на їхньому радарі. Це гарне відчуття. Усик завжди був на вершині, він завжди був першим, тому я б хотів провести бій із ним", - заявив Опетая в інтерв'ю talkSPORT.

Цікаво, що днем раніше сам Олександр Усик припустив можливість повернення у першу важку вагу після бою-реваншу з британцем Тайсоном Ф'юрі. Український боксер розглядає такий варіант, щоб спробувати вдруге стати абсолютним чемпіоном світу за версіями WBA, WBC, IBF та WBO у крузервейті.

Про наміри помірятися силами Опетая говорив ще у 2022 році після того як переміг Майріса Брієдіса. Єдиною людиною, яка завдала Брієдісу поразки, був Усік, непереможений чемпіон світу у важкій вазі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій Тайсона з Джейком Полом відклали через стан здоров'я Залізного Майка

Як писав "Ми-Україна" раніше, стала відома дата реваншу Тайсона Ф'юрі з Олександром Усиком.


 
 

Головне