Офіційно: Мбаппе став гравцем "Реал" Мадрид

Офіційно: Мбаппе став гравцем

25-річний форвард Кіліан Мбаппе офіційно став гравцем іспанського клубу "Реал" Мадрид на п'ять років. За приєднання до "Реалу" футболіст отримає від клубу 85 мільйонів фунтів стерлінгів, пише Sky Sport.

До цього Мбаппе грав за "Парі Сен-Жермен" - у 307 матчах нападник забив 256 голів. Французькому клубу гравець свого часу обійшовся у 166 мільйонів фунтів стерлінгів. 

"Реал" намагався підписати Мбаппе ще у 2022 році, однак тоді угода не відбулася. Футболіст став 22-м французьким легіонером у складі "Реала". 

"Усі знали, що Мбаппе неминуче прийде в "Реал". Це було лише питання часу", - зазначила іспанська футбольна журналістка Семра Хантер.

Нагадаємо, 1 червня іспанський "Реал" став переможцем футбольної Ліги чемпіонів сезону 2023/24. Клуб у фіналі на стадіоні "Вемблі" у Лондоні здолав німецьку "Боруссію" з рахунком 2:0. Це 15-й Кубок європейських чемпіонів в історії "Реала".

Як повідомляли "Ми-Україна", український футболіст, нині гравець іспанського футбольного клубу "Жирона" Артем Довбик став кращим бомбардиром чемпіонату Іспанії. Напередодні Довбик у матчі проти ФК "Гранада" оформив хет-трик, тим самим досягнувши позначки у 24 забиті м'ячі за сезон.

Головне