На війні загинув Іван Фесенюк — ультрас київського "Динамо" та майстер спорту з кікбоксингу

На війні загинув Іван Фесенюк — ультрас київського

Іван Фесенюк, майстер спорту з кікбоксингу та фанат київського ФК “Динамо”, загинув на фронті у віці 30 років. Про це повідомив “Ультрас Динамо” в Telegram.

“Висловлюємо щирі співчуття родичам і близьким Івана. Україна втратила одного з найкращих своїх синів. Ми завжди будемо пам'ятати про його героїчний подвиг, це неабияка втрата для біло-синього руху”, - йдеться в дописі “Ультрасу Динамо”.

Зазначається, що Іван був вболівальником “Динамо” і представником фанатської фірми Capitals. До повномасштабного вторгнення він активно займався фізичним розвитком української молоді і представників трибуни — зокрема, був майстром спорту з кікбоксингу.

Як повідомила сестра загиблого Тетяна Фесенюк у Facebook, Іван з 2014 приєднався до лав “Азову”, а в з початком повномасштабної війни “став на захист держави, рятуючи Київ”. Пройшов Бахмут і Авдіївку — однак під час виконання останнього бойового завдання сержант з позивним “Бонус” загинув на Донецькому напрямку.

“Він любив життя, любив Бога, любив Україну!”- наголосила вона.

Нагадаємо, 10 березня стало відомо про те, що в боях за Україну загинули двоє грузинських бійців - Нодар Насіров та Георгій Гогіашвілі. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, 3 березня в Одесі внаслідок атаки рф загинула родина військових та їхня семимісячна дитина. Також стало відомо, що в Одесі після удару "шахеда" по багатоповерхівці вважаються зниклими безвісти 12 осіб, зокрема четверо дітей. 

Головне