Матч Україна-Чехія: Ребров розповів про стан Гуцуляка після травми

Матч Україна-Чехія: Ребров розповів про стан Гуцуляка після травми

Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів про стан здоров'я півзахисника Олексія Гуцуляка, який отримав травму під час матчу Ліги націй сезону-2024/25 проти Чехії.

Про це повідомляє УАФ.

За словами Реброва, у 26-річного футболіста діагностовано сильний струс мозку.

"На жаль, дуже сильний струс. Він зараз у госпіталі, ситуація достатньо складна. Бажаємо всі йому одужання, але зараз не все так легко. Щодо ігрової ситуації, то тут важко говорити про якесь порушення правил", - зазначив він.

Гуцуляк отримав травму в першому таймі після зіткнення з Томашем Соучеком. Після короткочасної втрати свідомості, футболіст прийшов до тями - його винесли на ношах. Місце футболіста на полі зайняв його колега Олександр Зубков.

Результати матчу Україна-Чехія

 

Збірна України завершила матч з Чехією з рахунком 1:1. Укараїна посіла останнє місце в групі B1. Лідирує Чехія з сімома очками, а Грузія та Албанія мають по шість балів кожна. Наступний матч збірної України відбудуться 16 листопада Грузія - Україна (Батумі) та 19 листопада Албанія - Україна (Тирана). Ці ігри стануть вирішальними для команди Сергія Реброва у боротьбі за збереження місця у Лізі.

Згідно з новими правилами Ліги націй, команда в групі Дивізіону В, де виступає Україна, має такі варіанти залежно від свого місця в таблиці:

  • Перше місце - піднімається до Дивізіону А.
  • Друге місце - грає перехідні матчі за вихід до Дивізіону А з командою, яка посяде третє місце в групі Дивізіону А.
  • Третє місце - грає матчі за збереження місця у Дивізіоні В з командою, яка фінішує другою в Дивізіоні С.
  • Четверте місце - вилітає до Дивізіону С.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, на мітингу Трампа в Пенсильванії люди втрачали свідомість - експрезидент включив музику, а згодом навіть почав танцювати.

Головне