ESPN дізнався причину затримання Усика у Кракові

ESPN дізнався причину затримання Усика у Кракові

Чемпіону світу з боксу у надважкій вазі Олександру Усику та його тренеру Сергію Лапіну відмовили у посадці на рейс до Валенсії (Іспанія) у зв'язку з тим, що вони "неналежно виглядали". Представник авіакомпанії визначив, що вони нібито "не в стані летіти", дізналось видання ESPN.

Сам Усик пояснив, що він та його тренер просто втомилися після 14-годинної подорожі з Києва. Через мовний бар'єр та наполягання боксера на тому, що з ними все гаразд, його і затримали в аеропорту Кракова.

Український чемпіон мав летіли до Валенсії, де збирався розпочати підготовку до матчу-реваншу з Тайсоном Ф'юрі.

Водночас інше польське медіа запропонувало альтернативну версію затримання Усика. За даними Przeglad Sportowy, український боксер прибув до Кракова автомобілем з Києва, плануючи звідти вирушити на тренувальні збори до Іспанії. Проблеми виникли, коли співробітники аеропорту з невідомих причин відмовилися допустити на борт тренера Усика. Чемпіон світу нібито заявив про свою відмову летіти без товариша, що призвело до затримання обох.

Нагадаємо, 17 вересня у краківському аеропорту відбулось затримання чемпіона світу в надважкій вазі Олександра Усика. На подію оперативно відреагував президент Володимир Зеленський та українське МЗС, після чого атлета відпустили

Як писав "Ми-Україна" раніше, Міністерство закордонних справ України готує офіційну ноту протесту Польщі через інцидент із затриманням боксера Олександра Усика в краківському аеропорту 17 вересня

Головне