ЧС-2024 з футзалу: Україна розгромила Францію та вперше в історії виграла бронзу

ЧС-2024 з футзалу: Україна розгромила Францію та вперше в історії виграла бронзу

Україна виборола третє місце у чемпіонаті світу з футзалу 2024 року. Українська збірна перемогла Францію з рахунком 7:1.

Матч відбувся у Ташкенті на "Хумо Арені".з

На третій хвилині гри 28-річний універсал Микола Микитюк отримав серйозну травму після зіткнення з суперником і був змушений покинути поле. Незважаючи на втрату ключового гравця, підопічні Олександра Косенка домінували в першому таймі, завершивши його з мінімальною перевагою завдяки голу Ігора Чернявського після передачі Ігоря Корсуна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтерв'ю з Ярославою Магучіх - Про донати АЗОВу, меми з ковдрою і закулісся Олімпіади

На початку другого тайму Зварич головою подвоїв рахунок після асиста від Семенченка. Проте французи швидко відповіли одним голом, повернувши інтригу в матч. Однак вона тривала недовго, оскільки французи ризикували, залишаючи свої ворота порожніми. Цим скористались українці: Жук забив двічі, а Абакшин оформив хет-трик.

Це історичний момент для України - вперше національна збірна стала бронзовим призером чемпіонату світу. До цього наша команда лише раз боролася за третє місце - у 1996 році, коли програла росії з рахунком 2:3.

Варто додати, що 6 жовтня о 18:00 за київським часом у фіналі чемпіонату світу зійдуться збірні Бразилії та Аргентини, щоб визначити чемпіона.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Ярослава Магучіх розповіла, чому вирішила задонатити мільйон гривень на захист тварин та частину призовних з Олімпіади "Янголам Азову".

Головне