Бій Тайсона з Джейком Полом відклали через стан здоров'я Залізного Майка

Бій Тайсона з Джейком Полом відклали через стан здоров'я Залізного Майка

Шанувальникам боксу, які з нетерпінням чекали на поєдинок між легендарним Майком Тайсоном та зіркою YouTube Джейком Полом, доведеться ще трохи зачекати. Запланований на 20 липня бій відкладено через загострення виразки у 57-річного боксера, пише CNN.

Інцидент стався під час перельоту Тайсона з Маямі до Лос-Анджелеса. За півгодини до приземлення спортсмен відчув нудоту та запаморочення через загострення виразки. Проте, за словами його представників, зараз Залізний Майк почувається чудово і вдячний медикам за допомогу.

Джейк Пол, який дебютував на професійному рингу в 2018 році після успішної кар'єри в соціальних мережах, погодився на відстрочку бою. Він зазначив, що обидва спортсмени потребують рівних умов для підготовки до цього важливого поєдинку, аби змагатися на найвищому рівні.

"Я цілком підтримую перенесення бою, щоб у Майка Тайсона не було жодних виправдань у ніч поєдинку. Мої фанати знають, що я хочу зустрітися з Залізним Майком, коли він у найкращій формі. Але хай не буде сумнівів - коли він вийде проти мене на ринг, я буду готовий здобути перемогу сенсаційним нокаутом. Цей бій стане поєдинком на віки, і я обіцяю викластися на повну в цьому унікальному двобої", - заявив Пол. 

Спочатку бій планувався на 20 липня і мав транслюватися ексклюзивно на Netflix зі стадіону AT&T в Арлінгтоні (Техас), який вміщує 80 000 глядачів. Представник Тайсона повідомив, що нову дату поєдинку буде оголошено 7 червня.

Для Тайсона, колишнього чемпіона світу у важкій вазі, який вважається одним з найкращих боксерів в історії, це мав бути перший бій з часів показового поєдинку проти Роя Джонса-молодшого у листопаді 2020 року та перший професійний бій з 2005 року.

Як писав "Ми-Україна" раніше, стала відома дата реваншу Тайсона Ф'юрі з Олександром Усиком.

Головне