Англія вирвала перемогу у Нідерландів у півфіналі Євро-2024

Англія вирвала перемогу у Нідерландів у півфіналі Євро-2024

Збірна Англії перемогла команду Нідерландів у другому півфіналі Євро-2024 з футболу, що проходив у Дортмунді, Німеччина. Матч завершився з рахунком 2:1.

Вже на 7-й хвилині Нідерланди вийшли вперед завдяки голу хавбека Хаві Сімонса, який став для нього першим на цьому турнірі. На 18-й хвилині Гаррі Кейн зрівняв рахунок, забивши з пенальті.

Команди готувалися до овертайму, проте Оллі Воткінс забив переможний гол на 90+1-й хвилині, вивівши "трьох левів" у фінал Євро. Нідерландам не вистачило чотирьох компенсованих хвилин, щоб зрівняти рахунок і перевести гру в додатковий час.

У фіналі Англія зустрінеться з Іспанією, яка у своєму півфіналі здолала Францію з рахунком 2:1.

Перед цим збірна Іспанії впевнено перемогла національну команду Грузії в матчі 1/8 фіналу Євро-2024, який відбувся на "Кельн Штадіоні" у Кельні. Рахунок завершився 4:1 на користь іспанців.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, українська легкоатлетка Ярослава Магучіх встановила новий світовий рекорд у жіночих стрибках у висоту на етапі Діамантової ліги у Парижі. 22-річна спортсменка з Дніпра стала першою жінкою, яка змогла стрибнути на висоту 2.10 м.

Головне