Зустріч в Брюсселі: Зеленський може зустрітися з новообраним прем'єр-міністром Польщі

Зустріч в Брюсселі: Зеленський може зустрітися з новообраним прем'єр-міністром Польщі

Президент України Володимир Зеленський може зустрітися з новообраним прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском в Брюсселі. Про це інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

За словами Туска, про зустріч із главою нашої держави звернулася українська сторона.

"Сьогодні нам потрібно зміцнити віру в те, що Україна може виграти цю війну, що ми можемо перемогти у цій конфронтації не тільки з Росією, але й усіма, хто виступає проти наших фундаментальних цінностей", - зазначив він.

Туск наголосив, що в Брюсселі матиме розмови зі "складними партнерами", але буде намагатися спробує переконати їх зробити щось більш позитивне".

На запитання про позицію прем’єра Угорщини проти відкриття європейських перспектив для України Туск відповів, що Віктор Орбан є "дуже прагматичним політиком".

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський під час візиту в Осло провів телефонну розмову з новообраним прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, прем'єр-міністерка Данії Метте Фредеріксен заявила, що їй соромно чути про втому Європи від війни в Україні, яку розв'язала росія. За її словами, Україні потрібно більше військової підтримки.

Головне