Зустріч Байдена та Сі Цзіньпіна була корисною для України, - Володимир Зеленськи

Зустріч Байдена та Сі Цзіньпіна була корисною для України, - Володимир Зеленськи

Зустріч Байдена та Сі Цзіньпіна була корисною для України. Про це повідомив Володимир Зеленський.

"Ми розуміємо, що цей факт є корисним для нас, їхня зустріч", - зазначив президент України.

Зеленський додав, що не може підтвердити, що лідери США та Китаю обговорювали війну в Україні, але сказав, що російське вторгнення мало "так чи інакше розглядатися під час переговорів між лідерами супердержав".

Нагадаємо, Джо Байден підписав законопроєкт про тимчасовий бюджет без допомоги Україні та Ізраїлю. Про це повідомило Associated Press.

Термін дії попереднього тимчасового бюджету спливає 17 листопада. Американський уряд матиме кошти до 19 січня.

Якби тимчасовий бюджет не затвердили, то уряд США частково призупинив би роботу.

Цей документ передбачає продовження фінансування військового будівництва, пільг для ветеранів, транспорту, житла, міського розвитку, сільського господарства, Управління з контролю за продуктами й ліками, а також енергетичних і водних програм до 19 січня.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська федерація може спровокувати нову війну на Балканах, щоб розпорошити увагу Заходу. Про це заявив президент України Володимир Зеленський.

Він наголосив, що росія буде вкладатись в те, щоб країни Балканського півострова воювали одна з одною. Агресор зацікавлений в цьому, щоб розділити увагу Заходу різними викликами.

"Повірте, ми отримуємо інформацію, у рф довгий план. Близький Схід, другим відволіканням уваги будуть Балкани, принаймні якщо країни світу нічого не зроблять, то буде знову такий вибух. І знову, це не нова історія. Ця криза давня", - зазначив Зеленський.

Головне