Зсув ґрунту в Грузії: кількість загиблих зросла до 20

Зсув ґрунту в Грузії: кількість загиблих зросла до 20

Станом на ранок середи, 9 серпня, кількість загиблих в результаті зсуву ґрунту на грузинському курорті Шові зросла до 20 осіб. Про це повідомляє видання Новини-Грузія.

За даними речника парламенту Шалви Папуашвілі, у списку зниклих безвісти залишаються 13 осіб, половина з них діти. Пошуки людей тривають - на місці працюють близько тисячі рятувальників та військових, працює багато спецтехніки.

Як відомо, однією з жертв трагедії у Грузії, яка сталася 3 серпня, стала громадянка України. Це медійниця Аліна Поліковська, якій було 30 років. Вона перебувала у Грузії з чоловіком та трьома дітьми. Їх продовжують шукати рятувальники. МЗС України відразу ж встановило зв’язок із рідними загиблої та взаємодіє з владою Грузії стосовно репатріації тіла. 

Як повідомляли "Ми-Україна", потужна повінь на Алясці, яку спричинив прорив льодовикового озера, знесла два житлові будинки. Подія сталася у столиці штату Джуно. Потужна повінь на Алясці, яку спричинив прорив льодовикового озера, знесла два житлові будинки. Подія сталася у столиці штату Джуно.

Головне