ЗСУ зруйнували останній міст в Глушковському районі на Курщині

ЗСУ зруйнували останній міст в Глушковському районі на Курщині

Українські військові, ймовірно, зруйнували останній, третій міст через річку Сейм у Глушковському районі Курської області. Про це повідомляє російське видання Readovka та військові блогери рф Юрій Подоляка і Володимир Романов.

Зранку 19 серпня російські джерела повідомили про знищення ЗСУ третього і останнього мосту через річку Сейм у Глушковському районі Курщини. Це може серйозно вплинути на логістику російських сил, зокрема на постачання для ворожих військових, які знаходяться в південній частині району.

Руйнування мосту може дозволити Україні встановити контроль над майже 700 квадратними кілометрами території росії.

"Залишився останній. Все це ставить росіян перед вибором. Або по суті здати/втопити в річці власне угрупування, або відійти за Сейм. Після відходу це унеможливлює надовго повернення частини Курської області або контрудару в Сумщину, значно збільшує нашу зону контролю та ключове - кардинально змінює безпекові складові для Сумщини", - наголошує він.

Нагадаємо, збройні сили України продовжують успішне просування на Курщині, а також поповнюють обмінний фонд, про що повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в одному з регіонів росії - Башкортостані - стався вибух на нафтохімічному заводі

Головне