ЗСУ збільшили втрати російських окупантів

ЗСУ збільшили втрати російських окупантів

Українські захисники в п’ятницю, 14 квітня, завдали п'ять ударів по районах зосередження російських військ. Про це повідомляє прес-служба Генштабу.

“Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два пункти управління. Також два райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки росіян. Крім того, радіолокаційну станцію й станцію радіоелектронної боротьби”, - йдеться в повідомленні.

Крім того, 13 квітня російська армія завдала 11 авіаційних ударів, здійснила близько 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

"Ймовірність нанесення ракетних а авіаційних ударів по всій території України залишається високою", - наголосили в Генеральному штабі Збройних сил України.

Нагадаємо, що Служба безпеки України затримала у Києві та Вінниці ділків, які намагалися видурювати гроші з бійців Збройних сил України та їхніх родичів.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, військові Збройних сил України за добу, 14 квітня, відбили 40 атак російських окупантів на сході та знищили ворожу станцію радіоелектронної боротьби.

Головне