ЗСУ завдають серйозних втрат окупантам і продовжують успішні операції на фронті, - Зеленський

ЗСУ завдають серйозних втрат окупантам і продовжують успішні операції на фронті, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що українські сили продовжують ефективно діяти на фронті, завдаючи серйозних втрат російським військам. 

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у Telegram.   

Головнокомандувач Сирський доповів про оборону у напрямках Покровська та Торецька, а також про успішні кроки в Курській області, де українські сили продовжують витісняти російську присутність і поповнювати обмінний фонд для держави.

Також Зеленський зустрівся з новими послами Бельгії, Індії, Нідерландів, Словаччини, Італії та Мексики, висловивши подяку за підтримку територіальної цілісності України та міжнародного права.

Президент провів важливу зустріч з представниками Ради церков та релігійних організацій, підкресливши значення законопроєкту, який має зміцнити духовну незалежність України від московських впливів та сприяти єдності країни.

Як писали “Ми-Україна” раніше, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доклав, що українські війська просунулися від одного до трьох кілометри вглиб території рф. Ситуація на фронті залишається контрольованою.

Головне