ЗСУ за добу знищили ще 580 російських загарбників

ЗСУ за добу знищили ще 580 російських загарбників

ЗСУ за добу знищили ще 580 російських загарбників. Про це повідомляє Генштаб. 

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України армія окупантів втратила 282 280 бійців.

За добу ЗСУ знищили:

Танк ‒ 4821 (+21);

Бойових броньованих машин ‒ 9123 (+21);

Артилерійських систем – 6705 (+17);

РСЗВ – 808 (+0), засобів ППО ‒ 542 (+1);

Літаків – 315 (+0), гелікоптерів – 316 (+0);

БПЛА оперативно-тактичного рівня – 5190 (+5);

Крилатих ракет ‒ 1530 (+0);

Кораблів/катерів ‒ 20 (+0), підводних човнів - 1 (+0);

Автомобільної техніки та автоцистерн – 9111 (+38);

Спеціальної техніки ‒ 959 (+3).

Нагадаємо, за добу на фронті відбулося 68 бойових зіткнень. ЗСУ завдали вісім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян та п'ять ударів по зенітно-ракетних комплексах окупантів.

Українські бійці знищили чотири безпілотники оперативно-тактичного рівня. Підрозділи ракетних військ вразили артилерійський засіб, район зосередження особового складу та станцію РЕБ російських військових. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська федерація остаточно скинула з себе усі маски і відверто показала світу, що вона країна-вбивця, заявив в ефірі "Ми-Україна" радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк. 

"Якщо раніше вони щось там маскували під міжнародне право, то сьогодні вони все це відкинули і говорять: "Ми - вбивці, ми - гвалтівники". І якщо ви не караєте вбивцю, якщо брати стандартну кримінологічну ситуацію, то цей вбивця розуміє, що він не буде покараний, він же не стане законослухняним. Якщо він під софітами вбиває і за це немає покарання, то після того, як його не буде покарано він безумовно буде зберігати модель своєї домінантної поведінки. Тому росія, яка не програє, де залишається путінська вертикаль завжди буде провокувати різні країні. Більше того, вона буде набагато більш агресивно себе поводити", - зазначив він. 

Головне