ЗСУ відмінусували ще понад півтисячі окупантів на Таврійському напрямку

ЗСУ відмінусували ще понад півтисячі окупантів на Таврійському напрямку

Російське окупаційне військо продовжує щоденно зазнавати втрат в живій силі, техніці та озброєнні на Таврійському напрямку. За минулу бойову добу солдатів армії рф тут поменшало на понад 500 осіб, ще троє потрапили в полон, розповів командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський. 

Втрати ворога на Таврійському напрямку 24 листопада

  • жива сила - 503 особи
    танки - 1 од
    бойові броньовані машини - 4 од
    артилерійські системи - 4 од
    дрони - 12 од
    автотехніка - 3 од

На додачу до 24 знищених вщент одиниць військової техніки агресора зусиллями Сил оборони було пошкоджено ще з два десятка.

Противник зменшив кількість авіаударів, але активність його піхоти все ще висока. Наші захисники тримають оборону на Авдіївському напрямку, на Мелітопольському триває ведення наступальної операції.

Нагадаємо, напередодні стало відомо про створення при Міноборони робочої групу, яка відповідатиме за координацію зведення фортифікаційних споруд. Її очолять Михайло Федоров та Рустем Умєров. Вона працюватиме як оперативний штаб і буде координувати зусилля органів влади та військових у питаннях будівництва фортифікаційних споруд.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 23 листопада ОСУВ "Таврія" заявила про початок третьої хвилі наступу російських загарбників на Авдіївському напрямку.

Головне