ЗСУ відбили 37 атак окупантів, найгарячіше - на Покровському напрямку

ЗСУ відбили 37 атак окупантів, найгарячіше - на Покровському напрямку

З початку доби 29 червня на фронті відбулося 37 боєзіткнень, особливо активно росіяни намагаються прорвали оборону української армії на Покровському напрямку. Про це повідомили у зведенні Генштабу ЗСУ.

Загарбники здійснили 12 авіаударів 35 КАБами та 25 ударів дронами-камікадзе, 630 обстрілів позицій наших військ та населених пунктів. 

На Харківському напрямку зараз відбулося шість атак окупантів в районі Вовчанська. Дві - відбито, боєзіткнення у чотирьох локаціях продовжуються. Ситуація контрольована. Минулої доби на напрямку загарбники втратили 129 осіб живої сили, 40 з них – безповоротно.

На Куп’янському напрямку триває атака наших позицій в районі Стельмахівки. Ситуація контрольована.

На Сіверському напрямку вже відбито два ворожих штурми. А три спроби загарбників просунутись уперед біля Спірного та Виїмки продовжуються. 

На Краматорському напрямку від початку доби відбулося п’ять боєзіткнень. Дві атаки поблизу Калинівки відбито, точаться бойові дії у районі Часового Яру. 

На Торецькому напрямку ворог намагається витіснити наших захисників з позицій поблизу Торецька. 

На Покровському напрямку з початку доби здійснив вісім спроб прорвати нашу оборону в районах Воздвиженки, Прогреса та Сокола. З них чотири іще триває. Сили оборони вживають заходів для виснаження наступального потенціалу окупантів.

На Курахівському напрямку продовжується атака загарбників на Парасковіївку. Ситуація під контролем Сил оборони. Ще п’ять штурмів відбито в районі Костянтинівки. Ворог зазнав втрат. Йде підрахунок.

На Времівському напрямку російський агресор намагається просунутися в районі Водяного. Українські підрозділи стримують загарбників вогнем.

На Оріхівському напрямку наші воїни придушили спробу окупантів прорвати оборону у районі Новоданилівки.

Нагадаємо, російські окупанти з початку великої війни в Україні вбили 551 дитину. Ще 1411 дітей отримали поранення внаслідок дій росіян. Такі дані оприлюднили у Офісі генерального прокурора України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти з початку великої війни в Україні вбили 551 дитину. Ще 1411 дітей отримали поранення внаслідок дій росіян. Такі дані оприлюднили у Офісі генерального прокурора України.

 

Головне