ЗСУ вдарили ракетами по поромній переправі у Криму та нафтовому терміналі у рф

ЗСУ вдарили ракетами по поромній переправі у Криму та нафтовому терміналі у рф

Українські ракетні війська завдали успішних ударів по поромній переправі в тимчасово окупованому Криму. Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Ракетні війська завдали успішних ударів по паромній переправі в тимчасово окупованому Криму та нафтовому терміналу в Краснодарському краї, зазначили у відомстві.

Інформації про наслідки ударів наразі немає.

Крім того, від початку доби 4 червня на фронті вже відбулося 26 бойових зіткнень. 

На Харківському напрямку з початку доби агресор активних наступальних дій не проводив. За вчорашню добу ворог втратив на цьому напрямку 174 окупанти. 

На Куп’янському напрямку від початку доби відбито одну ворожу атаку поблизу Степової Новоселівки. Тривають бої в районі Синьківки. Ситуація контрольована. Втрат позицій не допущено.

На Лиманському напрямку російські загарбники намагаються наблизитися до наших позицій неподалік Ямполя. Сили оборони контролюють ситуацію.

На Краматорському напрямку з початку доби українські воїни відбивають штурмові дії ворога в районі Кліщіївки. Наші оборонці успішно стримують натиск, на окремих напрямках посилюють позиції.

На Покровському напрямку українські захисники вживають заходів щодо недопущення просування противника. Дві атаки відбито, чотири боєзіткнення ще тривають. 

На Курахівському напрямку ситуація напружена. В районі Красногорівки ворог намагається відтіснити наші підрозділи із займаних позицій, триває бій.

На Времівському напрямку з початку доби вже відбито одну ворожу атаку поблизу Старомайорського. 

На Придніпровському напрямку, в районі плацдарму на лівобережжі Дніпра, окупанти двічі намагалися потіснити українські підрозділи поблизу Кринок. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, станом на 4 червня внаслідок збройної агресії росії в Україні загинула 551 дитина. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Головне