ЗСУ уразили поромну переправу і нафтовий термінал російського порту

ЗСУ уразили поромну переправу і нафтовий термінал російського порту

У результаті скоординованих дій Сил оборони були здійснені точні удари по терміналах у Краснодарському краї. ЗСУ уразили поромну переправу і нафтовий термінал порту рф.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗС України.

Згідно з інформацією відомства, ударна група Військово-Морських сил ЗС України уразила поромну переправу і нафтовий термінал порту "Кавказ" у Краснодарському краї рф.

"Це сталося на початку доби 31 травня - наступної ночі після того, як Сили оборони України влучними ударами вивели з ладу пороми Керченської поромної переправи на території окупованого українського Криму, які курсували до порту „Кавказ“ і використовувалися для військової логістики агресора", - йдеться у дописі.

За даними Генштабу, кілька ракет українського виробництва з берегового ракетного комплексу "Нептун" вразили нафтовий термінал в районі порту "Кавказ". Об'єктивний контроль підтверджує вибухи у місцях прицілювання, а точність ураження цілей уточнюється. Операція була проведена в координації з іншими складовими Сил оборони України.

Крім того, ударні БПЛА Сил оборони уразили ще один нафтотермінал на території Краснодарського краю.

"Сучасна" й "ефективна" російська протиповітряна оборона знову виявилася безсилою проти наших ракет та безпілотних систем і не змогла захистити важливі об’єкти, які використовуються для логістики та постачання армії рф", — зазначили у відомстві.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, спецслужби Європи б'ють на сполох через російські диверсії та підпали.

Головне