ЗСУ стримують наступ: на Вовчанський напрямок спрямовано резервні підрозділи

ЗСУ стримують наступ: на Вовчанський напрямок спрямовано резервні підрозділи

Російське окупаційне військо від ночі стало інтенсивно наривати вогнем передній край лінії оборони ЗС України на Харківщині. Під ранок була зафіксована спроба прориву росіян, українські оборонці її відбили, інформує Міноборони. 

Приблизно о 5-ій ранку відбулася спроба прориву противником нашої лінії оборони під прикриттям бронетехніки. Станом на зараз ці атаки відбито, тривають бої різної інтенсивності", - йдеться у повідомленні. 

Задля зміцнення оборонного потенціалу Сил оборони України на Вовчанський напрямок скеровано резерви. 

"Збройні Сили України продовжують стримувати наступ ворога", - заявили в МО. 

Як відомо, російська армія інтенсифікувала обстріли та бомбардування північного напрямку фронту, головним чином зосередивши увагу на Вовчанську. Упродовж всієї сьогоднішньої ночі сили противника накривали регіон зі ствольної та реактивної артилерії, а також скидали керовані авіаційні бомби. 

Нагадаємо, у зв'язку з посиленням обстрілів з Вовчанської міської громади, що у Чугуївському районі Харківщини, відбувається масова евакуація цивільного населення. Як розповів голова місцевої МВА Тамаз Гамбарашвілі, люди переважно виїздять своїм транспортом, а тим, хто такої змоги не має, допомагають влада, поліція та волонтери.

Як писав "Ми-Україна" раніше, голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що на північному напрямку Сили оборони України не поступились противнику навіть метром нашої землі. Він підкреслив, що російське угруповання, яке ворог сконцентрував поблизу кордону, жодної загрози для Харкова не становить. 

Головне