ЗСУ продовжують наступальну операцію на двох напрямках

ЗСУ продовжують наступальну операцію на двох напрямках

Українські захисники продовжують наступальну операцію на Бахмутському та Мелітопольському напрямках. Про це повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

“Наші бійці мали успіх в напрямку Новоданилівки та Новопрокопівки на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби”, - йдеться в повідомленні.

Відомо, що на Бахмутському напрямку Сили оборони України продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут.

За даними Генштабу, ворог вів безуспішні наступальні дії в районах Авдіївки, Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області.

“Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських військ на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках. Противник вів безуспішні наступальні дії в районах Новоєгорівки Луганської області та Веселого Донецької області. Важкі бої тривають”, - додали в Генштабі.

Нагадаємо, що українські захисники за останній тиждень продовжили наступ на півдні і мали успіхи. Спроби окупантів наступати на Куп’янському напрямку були безуспішними.

Як писав “Ми-Україна” раніше, на Бахмутському напрямку українські війська продовжують вести наступальні дії північніше та південніше міста Бахмут.

Головне