ЗСУ показали, як збивали російські "шахеди" вночі. Відео

ЗСУ показали, як збивали російські

У ніч на 25 травня російські окупанти атакували Київ дронами-камікадзе. Це була дванадцята атака столиці з початку травня. Сили ППО збили всі ворожі цілі і показали відео.

Про це розповів командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

“Наразі заїхав подякувати нашим хлопцям, які озброєні потужною установкою "Гепард" та виконують завдання з протиповітряної оборони в Північній операційній зоні”, – повідомив він.

За його словами, уночі небо над Києвом захищали як підрозділи зенітних ракетних військ і винищувальна авіація Протиповітряних Сил, так і мобільні вогневі групи протиповітряної оборони інших складових Сил оборони. Він підкреслив, що наразі нашим силам та засобам ППО немає рівних у світі. Вони самостійно закривають небо над країною, а відсоток збитих ворожих цілей б’є усі рекорди.

“Я щиро дякую кожному військовослужбовцю, який боронить українське небо у Північній операційній зоні та робить усе для того, щоб наші співвітчизники почували себе в безпеці під час повітряних тривог”, – зазначив він.

Нагадаємо,  вчора пізно ввечері, 24 травня, у Києві та області, а також низці регіонів масштабну оголосили повітряну тривогу.

Також вночі 22 травня в Україні у низці областей лунав сигнал повітряної тривоги. Як стало відомо на ранок, окупанти атакували Україну безпілотниками. Втім, усі ворожі цілі було знищено.

Російські окупанти продовжують тероризувати мирні українські міста нічними атаками. Так, 19 травня загарбники запустили по Україні іранські ударні дрони “Shahed”.

Як писав "Ми-Україна" раніше, співпраця  з МВФ дає можливість залучити $115 млрд протягом чотирьох років.

Головне