ЗСУ підтвердили удар по штабу командування Чорноморського флоту рф

ЗСУ підтвердили удар по штабу командування Чорноморського флоту рф

Українські військові підтвердили ураження штабу командування Чорноморського флоту рф у тимчасово окупованому Севастополі.

Про це повідомляє СтратКом ЗСУ вдень, 22 вересня.

"22 вересня близько 12:00 Сили оборони України завдали удару по штабу командування Чорноморського флоту росії в тимчасово окупованому Севастополі", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, у поки що окупованому росією Севастополі після “прильоту” по штабу Чорноморського флоту рф увімкнувся сигнал ракетної небезпеки. На місці влучання працюють екстрені служби. Уламки після ракетного удару по штабу Чорноморського флоту розкидані на сотні метрів, до місця НС їде велика кількість швидких.

Напередодні по штабу Чорноморського флоту рф у п’ятницю, 22 вересня, було завдано ракетного удару. Про це заявила так звана окупаційна влада поки що захопленого українського півострова.

У росЗМІ пишуть, що в Криму є щонайменше шестеро постраждалих внаслідок ракетного удару.
Як зазначається, у Севастополі перекрили центральні вулиці.

При цьому окупаційна “влада” заявила, що російські сили ППО начебто збили всі крилаті ракети над Кримом. На півострові вже скасували ракетну небезпеку.

Крім того, пишуть, що був приліт по військовій частині окупантів у Бахчисараї.

Згодом командувач Повітряних Сил Микола Олещук подякував пілотам за удар по штабу Чорноморського флоту росії.

“Ми ж обіцяли, що “далі буде… Тож поки окупанти оговтуються в Мелітополі, а в Севастополі досі лунають сигнали повітряної тривоги, вкотре подякую льотчикам Повітряних Сил!”, – йдеться у повідомленні.

Як писав "Ми-Україна"  раніше, ЗСУ ведуть важкі бої за залізницю біля Кліщіївки.

Головне