ЗСУ мають успіхи на Кліщіївському напрямку, - Євлаш

ЗСУ мають успіхи на Кліщіївському напрямку, - Євлаш

Сили оборони України мають певні успіхи на Кліщіївському напрямку. Про це розповів начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

За його словами, українські захисники досить ефективно зараз працюють на Бахмутському напрямку.

"Можемо судити про те, що досить ефективно зараз працюють наші захисники на Бахмутському напрямку. Завдають противнику дуже важких, суттєвих, відчутних втрат. Противник з боями продовжує відходити. Зокрема маємо успіхи також і на Кліщіївському напрямку. Продовжуємо просування і продовжуємо вибивати ворога з нашої землі", - зазначив Євлаш.

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни рф в Україні окупаційне військо втратило понад 265,6 тис. військовослужбовців. За минулу добу, 4 вересня, загальні бойові втрати ворога поповнилися ще 560 загарбниками. Також українські захисники за учорашній день знищили дев’ять танків, 38 артилерійських систем та шість РСЗВ.

Як повідомляли "Ми-Україна", на Таврійському напрямку ЗСУ знищили ще сім артилерійських систем та мінометів. За минулу добу, 4 вересня, три окупанти потрапили у полон. Частіше всього вони здаються через брак боєприпасів та їжі.

Головне