ЗСУ ліквідували начальника штабу 35 загальновійськової армії ЗС рф генерал-майора Сергія Горячова

ЗСУ ліквідували начальника штабу 35 загальновійськової армії ЗС рф генерал-майора Сергія Горячова

На війні в Україні загинув ще один генерал армії рф. Цього разу йдеться про начальника штабу 35-ї загальновійськової армії генерал-майора Сергія Горячова, який пішов з життя 12 червня.

Про його "успішну демобілізацію" повідомив офіцер Генштабу ЗСУ Анатолій Штефан. Дані про ліквідацію підтвердили також в росії.

Так, один з ворожих так званих військкорів Юрій Котенок розповів, що Горячов загинув внаслідок ракетної атаки на Запорізькому напрямку.

"На думку представників командування, армія втратила сьогодні одного з найяскравіших і найефективніших воєначальників, який поєднував у собі найвищий професіоналізм з особистою мужністю", - написав він.

На початку повномасштабного російського вторгнення в Україну Горячов був командиром 5-ї окремої танкової бригади, а за час війни "виріс" до начштабу армії.

За даними росЗМІ, внаслідок ракетного удару 12 червня разом з Горячовим на той світ відправились ще кілька старших офіцерів штабу.

Нагадаємо, японська розвідка ще у лютому повідомляла про знищення Силами оборони України щонайменше 20 російських генералів. Цей показник у відомстві охарактеризували як  цей показник є “неймовірно високий”, оскільки для прикладу у Сполучених Штатів таких втрат серед верхівки військового керівництва в жодній війні не спостерігалось. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські загарбники у ніч на 13 червня обстріляли Кривий Ріг, що у Дніпропетровській області. Станом на 9:30 відомо вже про шістьох загиблих.

Головне