Зросла кількість загиблих внаслідок удару по Одесі: в лікарі помер один з поранених

Зросла кількість загиблих внаслідок удару по Одесі: в лікарі помер один з поранених

В результаті ракетної атаки по Одесі, яку росіяни скоїли 29 грудня, загиблих вже шестеро. У медзакладі з життя пішов 77-річний чоловік. 

"На жаль, збільшилася кількість жертв вчорашньої російської ракетної атаки. У лікарні помер чоловік, йому було 77 років. Лікарі робили все можливе", - розповів очільник Одеської ОВА Олег Кіпер. 

Загиблих отримав важкі ушкодження під час "прильоту" російської ракети по триповерховому житловому будинку у центральній частині обласного центру. 

Як відомо, внаслідок вчорашнього ракетного обстрілу у місті поранень зазнали 32 осіб. З них 12 - досі перебувають у медичних закладах міста, серед них двоє малолітніх дітей (6 та 8 років). Решта, включно з постраждалою вагітною, лікуватимуться амбулаторно.

Ракетною атакою 29 грудня в Одесі було пошкоджено 19 багатоквартирних будинків та два - приватних. В цілому руйнувань зазнало майже сім десятків осель.

Нагадаємо, окупаційне військо опівдні 30 грудня вгатило з реактивних систем залпового вогню по селищу Степногірськ, що у Василівському районі Запорізької області. Внаслідок удару є загиблий, чоловік як раз святкував свій день народження. В результаті масованого ракетного удару 29 грудня у Запоріжжі з життя пішли дев'ятеро цивільних.

Як писав "Ми-Україна" раніше, голова британського Міноборони Грант Шаппс закликав інші країни брати приклад з його держави та посилити підтримку України під час повномасштабного вторгнення рф.

Головне